Anledningar varför du behöver en liten företags hemsidan

  • Många tror att en FB-sida räcker för en online-närvaro, att ett tecken med deras telefonnummer kommer att generera samtal eller att en traditionell mailare hjälper dem att sälja produkter. Men sanningen är att det enda sättet är med att börja marknadsföra ett företag är att bygga en professionell webbplats.

En effektiv webbplats är hjärnstenen i ditt företag – det innehåller viktig information, och dina kunder förväntar sig att du har en.

En webbplats är ankare för din marknadsföra dig

  • Innan du skriver ut ett visitkort eller spenderar ett öre på reklam, måste du börja marknadsföra genom att bygga en webbplats.
  • En webbplats kommer att fungera som ett ankare för alla dina reklaminsatser. Alla affärsdetaljer, produktinformation och kampanjer borde placeras ut på din hemsida försy. Därefter kan du skapa marknadsföringsmaterial som faller i linje med ditt domännamn, vilket kommer att driva kunder till din webbplats för ytterligare information
  • Din webbplats fungerar som en digital broschyr och delas med aktuell information om dina erbjudanden. En fördel med webbpublicering är att du kan ändra information i realtid – utan att vänta eller betala för nya utskriftsmaterial.

En webbplats säljer dina produkter / tjänster online.

En webbplats hjälper dig att ansluta till nya kunder.

  • Ofta vänder folk till internet när de har problem. Att söka efter lösningar är enkelt – men är din verksamhet en potentiell problemlösare? Med en professionell webbplats positionerar du ditt företag som en lösning för dina kunders behov. Dessutom kan du optimera din webbplats med söktermer som är relaterade till din bransch. Detta kommer att avslöja ditt företag till nya kunder på prowl.
  • En missuppfattning om webbplatser är att de bara är för nationella företag eller globala företag med publik runt om i världen. Egentligen är webbplatser som, om inte mer, fördelaktiga för småföretag. Det är faktiskt ett bra sätt att ansluta till lokalbefolkningen

En webbplats har stora fördelar för lokala företag.

En webbplats bygger trovärdighet.

    • Ingenting är viktigare än förmågan att hitta. Om du inte har en etablerad onlineidentitet kan kunderna inte hitta dig. Att inte dyka upp i sökmotorerna (eller på internet för den delen) är ett av de snabbaste sätten att förlora trovärdighet som ett företag. Det gör dig och ditt företag ser daterat, obehagligt och otroligt.
    • Om du tror att du har en Facebook-sida eller en online-kataloglista räcker för att marknadsföra ditt företag, du tänker fel !

En webbplats hjälper dig att styra ditt online öde.

Webbplatser är enkla och prisvärda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *